Aktuális

Ilyen durva ügyem még sosem volt – megszólalt a 11 évesen zaklatott kislány ügyvédje

Az ügyben családos apa és olimpia bajnok is érintett lehet. A gyerek ügyvédje szerint amit a kislány elmondott neki, brutális felnőttfilmeket idézett.

Ismert vízilabdázók erőszakolhattak meg egy 11 éves kislányt – értesült a Tények. A műsor úgy tudja, hogy egyikük az edzője volt. Az ügyben családos apa és olimpiai bajnok is érintett lehet.

A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz, kiemelten kezelik az esetet, de egyelőre semmit sem árulnak el az eljárásról. A kislányt várhatóan a jövő héten fogják nőgyógyászati és pszichológiai vizsgálat alá vetni.

A Blikk megkereste az áldozat ügyvédjét, Gerencsér Andrást, neki a kislány részletesen elmondta, mit tettek vele.

Ilyen durva ügyem még sosem volt. Szörnyű történeteket mesélt el a kislány. A legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt

– mondta az ügyvéd.

Mint arról korábban beszámoltunk, feljelentettek két közismert magyar sztársportolót egy kiskorúval kapcsolatos szexuális zaklatási ügyben. Állítólag hosszú hónapokon keresztül folytattak szexuális kapcsolatot az akkor mindössze 11 éves – ma 13 éves – kislánnyal.

Először megpróbálta eltemetni magában, mi történt, ám végül részletesen leírt mindent egy levélben, amit családja egyik ismerősének adott át. A levelet, amely a szexuális aktusokat, azok időpontját, helyszínét részletezi, mellékelték a rendőrségi feljelentéshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top