Aktuális

Drogosnak hitték a stroke-ot kapott tinit, ezért nem segítettek rajta

Egy játszótéren esett össze. Többen is elmentek mellette, mire valaki végre kihívta a mentőket.

Drogosnak, részegnek hitték a járókelők, ezért nem segítettek egy 12 éves kislányon, aki stroke-ot kapott és összeesett egy albertirsai játszótéren. Többen is elmentek mellette, mire egy polgárőr mentőt hívott – írja a Blikk.

A nővérem kislánya szólt, hogy menjek, mert a közeli játszótéren fekszik egy lány. Azonnal odasiettem: sajnos sokan elmentek mellette, mert valószínűleg azt hitték, hogy ivott, esetleg füves cigarettát szívhatott. Én rögtön láttam, hogy az ujjai nagyon furcsán állnak. Képtelen volt felemelkedni a porból, mozogni vagy összefüggően beszélni

– mesélte a lapnak Szemők István, aki rögtön mentőt hívott. Nagy szerencse, hogy a férfi arra járt, ugyanis a stroke-nál nagyon fontos, hogy időben ellátást kapjon a beteg.

Az eset nagyjából fél évvel ezelőtt történt. Szandra életmentő műtétek során esett át, teste bal oldala hosszú ideig bénult volt, mára azonban szerencsére újra jár, beszél, teljes életet él.

Fotó: Beliczay László, MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top