nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Újabb nő állítja, hogy megerőszakolta az afgán férfi

Újabb nő állítja, hogy megerőszakolta az afgán férfi

A 22 éves nő biztos benne, hogy a kedden elfogott S. B. Ahmad volt a támadója. Most is egy kebabozóban történt az erőszak, de egy másik üzletben.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy újabb nő állítja, hogy augusztus elején megerőszakolta egy kebabozó személyzeti mosdójában S. B. Ahmad, akit nemi erőszak gyanúja miatt kedden egy osztrák vonaton fogtak el.

A 22 éves nő az Indexnek azt mondta, hogy a körözési fotó alapján ismerte fel a támadóját, és ő nincs a rendőrség által említett három áldozat között. A nő biztos benne, hogy a támadója az az afgán férfi volt, akit köröztek.

Az eset augusztus 7-én történt, amikor hajnalban megkérte a kebabozóban a férfit, hadd töltse egy kicsit a lemerült telefonját.

Már zárni készült, nem is ettem semmit. Angolul beszéltünk, megengedte, hogy töltsem a telefont, de amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót, és berángatott a vécébe. Hiába próbáltam kijutni, hátulról megerőszakolt

– mondta el az Indexnek a fiatal nő, aki egyelőre még nem tett rendőrségi feljelentést, mert még nem heverte ki a dolgot, de a napokban megteszi a feljelentést.

Az erőszak helyszíne nem az a kebabos gyorsétterem volt, amelyről korábban mi is beszámoltunk. Viszont ugyanannak a kebabos láncnak, a franchise-ban működő Döner Kebab Expressnek az üzletéről van szó.

A cég tulajdonosa megerősítette, hogy S. B. Ahmad valóban az Erzsébet körúti üzletben dolgozott a nő által említett napon. A fotója alapján a szomszédban lévő pizzériában is azt mondták, a férfi ott dolgozott augusztusban.

A cégvezető azt is elmondta, hogy a férfi csak három napot volt ott, után a József Attila utcai gyorsétteremben kezdett dolgozni.

Megosztás Facebookon