Aktuális

Több tucat gyereket molesztált a 29 éves orvos

A gyerekek életkora két- és tizenkét év között van.

Több mint 50 gyermek elleni szexuális visszaélés és nemi erőszak vádjával állítanak bíróság elé egy spanyol orvost Svédországban – közölte szerdán az ügyészség Stockholmban.

A 29 éves orvos által molesztált gyermekek életkora kettő és tizenkettő év között van. A vádak szerint a férfi tizennyolc felnőtt ellen is nemi erőszakot követett el, továbbá gyermekpornográfia birtoklásával is vádolják. A rendőrség négy esetben nem hozta nyilvánosságra a nemi erőszak pontos részleteit az áldozatok különösen fiatal kora miatt.

Az orvos, aki december óta van őrizetben, akár tizennégy év börtönbüntetést is kaphat. A bűncselekményeket a gyanúsított a vizsgálat szerint 2015 és 2017 között követte el, helyszínei pedig egészségügyi létesítmények voltak. A pedofil férfi internetes konzultációkat is tartott, amelyek során szintén szexuális visszaéléseket követett el, és ezekről sokszor felvételt készített.

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top