Aktuális

Elmenekülhetett az országból a nemi erőszak miatt körözött afgán férfi

A magyar nyomozók már felvették a kapcsolatot az osztrák és német hatóságokkal.

A Blikk információi szerint elmenekült Magyarországról az az afgán férfi, akit szexuális kényszerítés miatt keres vasárnap óta a rendőrség. A lap szerint a BRFK nyomozói felvették a kapcsolatot az osztrák és a német társhatóságokkal. Mint ismert, korábban európai elfogatóparancsot adtak ki a 18 éves Sarhadi Bilal Ahmad ellen, mert felmerült – ezek szerint joggal –, hogy külföldre szökhet.

A gyanú szerint a 2017-ben menekültstátuszt kapott fiatal férfi vasárnap hajnalban megerőszakolt egy nőt egy V. kerületi gyrosbüfében, ahol három napja dolgozott. A nő feljelentést tett a rendőrségen, az afgán férfi ellen pedig azonnal kiadták a körözést, rövidesen pedig az európai elfogatóparancsot is.

A rendőrség hétfő délelőtt bejelentette, hogy két további szexuális bűncselekménnyel kapcsolatban is keresik a férfit: június elsején késő este és június 20-án hajnalban is „szeméremsértő módon viselkedett” a fővárosi VII. kerületben.

Fotó: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top