nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Más szexuális bűncselekményekkel is gyanúsítják a körözött afgán férfit

Más szexuális bűncselekményekkel is gyanúsítják a körözött afgán férfit

Kétrendbeli szeméremsértés miatt is keresik.
NLCafé
f Ajánlom

Más szexuális bűnökkel is gyanúsítja a rendőrség azt a 18 éves afgán menekültet, aki a hétvégén megerőszakolt egy nőt egy V. kerületi gyros-büfé mosdójában.

A rendőrség hétfői közleménye szerint Sarhadi Bilal Ahmadot a szexuális kényszerítés mellett további kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is keresik: június elsején 22 óra 30 perc körül a VII. kerületi Dohány utcában, június 20-án hajnalban pedig a szintén VII. kerületi Király utca és a Lövölde tér közötti területen “szeméremsértő módon viselkedett”.

Korábban mi is megírtuk, hogy vasárnap hajnali 3 óra körül Sarhadi Bilal Ahmad berángatott a személyzeti mosdóba és megerőszakolt egy nőt egy gyros-büfében. A férfi három napja dolgozott a gyorsétteremben, éppen egyedül maradt a nővel, amikor az eset történt. A férfi ellen európai elfogatóparancsot is kiadtak, mert felmerült a gyanúja, hogy külföldre szökhet. Sarhadi Bilal Ahmad korábban menekültstátuszt kapott Magyarországon, 2017 nyara óta él hazánkban.

Fotó: Police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri, tudomása van Sarhadi Bilal Ahmad hollétéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információja van, tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon