Aktuális

Lehet, hogy megvan a soroksári futónő gyilkosa?

Fordulat állt be a soroksári futónő öt évvel ezelőtt elkövetett gyilkossága ügyében indított nyomozásban, a rendőrség ugyanis kihallgatott egy férfit, akit az emberölés elkövetésével gyanúsítanak.

Váratlan bejelentést tett honlapján a rendőrség: van gyanúsítottja az öt évvel ezelőtt elkövetett soroksári gyilkosságnak. Az ügy részleteiről a rendőrség hamarosan további tájékoztatást ad – írják honlapjukon.

Gy. Krisztinát 2013. szeptember 25-én este gyilkolták meg Soroksáron kocogás közben, a tettest azóta sem sikerült elfogni. Az ügy az elmúlt hónapokban újra a közérdeklődés tárgyává vált, amikor július végén egy nő besétált a rendőrségre, és vallomást tett arról, hogy szerinte volt párja, „N.” gyilkolhatta meg öt évvel ezelőtt a soroksári futónőt, Gy. Krisztinát.

A nyomozók DNS-mintát vettek a vélt elkövető édesanyjától és megállapították, hogy nem egyezik a helyszínen rögzített mintákkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top