nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Rendszeresen mérgezte kollégáit a pécsi nővér

Rendszeresen mérgezte kollégáit a pécsi nővér

Akár három évre is börtönbe kerülhet az a pécsi ápoló, aki kísérleti nyulaknak nézte saját kollégáit, és titokban különböző szereket csempészett az italukba.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Súlyosbította a munkatársait megmérgező pécsi nővér vádját a bíróság: testi sértés helyett foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés miatt kell felelnie. A 33 éves nővér a vád szerint egy éven át különböző tudatmódosító szereket csempészett munkatársai italába azért, hogy megtudja, milyen hatásuk van. A begyógyszerezett italokból a betegek is ihattak.

szorongáscsökkentő meghalt tini

Kíváncsiságból tette munkatársai italába a különböző gyógyszereket a pécsi nővér

Az RTL Klub szerint a munkatársait mérgező ápoló akár 3 évet is kaphat.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon