Aktuális

Kihallgatták a kórházban a csengeri milliárdos asszonyt

Hazaszállítása után rosszul lett, de állapota nem volt olyan súlyos, így a kórházban hallgatták ki a rendőrök Sz. Gábornét. Állítja, megvan a pénz.

Léteznek a mesés, 1300 milliárd forintnyi örökséget igazoló dokumentumok, egy svájci bankban vannak letétben. Erről beszélt a nyomozóhatóságnak a csengeri milliárdosként elhíresült nő a Péterfy Sándor Utcai Kórházban – számolt be az ATV.

Marikát még áprilisban fogták el Svájcban, de csak most adták ki a magyar hatóságoknak. Kedden éjszaka hozták haza, de rosszul lett, ezért a belgyógyászaton hallgatták ki a rendőrök, mivel állapota nem volt annyira súlyos.

Sz. Gáborné a közel négy órán át tartó kihallgatása során továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy dokumentumokkal tudja igazolni a pénz létezését, de mivel elfogták, nem tudott hozzájutni.

A nő korábban azt állította, hogy 1300 milliárd forintnyi eurót örökölt, de nem jut hozzá, ezért több embertől pénzt csalt ki. Még Kósa Lajos neve is felmerült az ügyben, állítólag a nő őt bízta meg a vagyon kezelésével.

Sz. Gábornét Svájcból hozták haza (Fotó: Police.hu)

A hatóságok kezdeményezték a nő előzetes letartóztatását, erről pénteken döntenek. Mivel az állapota javult, hamarosan visszaszállítják az Aradi utcai fogdába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top