Aktuális

Három hete bujkál a férfi, aki 50 milliót lopott egy pénzszállítóból

A rendőrök hatalmas erőkkel keresik.

Korábban mi is megírtuk, hogy a rendőrség körözést adott ki egy 26 éves férfi, Ónodi Tibor ellen, aki az utóbbi időben egy pénzszállító cégnél dolgozott, augusztus 10-én azonban meglépett az egyik autó tartalmával, az autót pedig egy erdős részen hagyta. A férfi különös ismertetőjele, hogy két méter magas.

A Blikk most további részleteket közölt az esetről. A lap információi szerint Ónodi nem kevesebb mint 50 millió forintot lovasított meg, és azóta is bujkál a rendőrök elől.

A férfi jó ideje a cégnél dolgozott, így volt ideje kifigyelni, mikor, hova, milyen összegeket szállítanak a furgonokban. Dr. Fialka György, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke szerint azonban ez még nem lett volna elég ahhoz, hogy el is lophassa az összeget:

Kijelenthetem, hogy abban az esetben, ha a szállítás és a tárolás is szabályosan történik, nem fordulhatott volna elő ilyen bűncselekmény. Pontosan azért, mert ez egy mozgó jármű, így több veszélynek van kitéve, de ezért sokkal jobban is védik

– mondta.

A Blikk emellett arról is írt, hogy a férfi nagyon nehéz helyzetben lehet, hiszen fényképes körözést adtak ki ellene. A lap megkérdezett erről egy magánnyomozót, aki azt mondta: „Ha nem tervezett meg mindent jó előre, például nem vett repülőjegyet, amivel még a kocsi megtalálása előtt elrepült, szerintem hamar lebukik, hiszen kicsi ez az ország ahhoz, hogy valaki sokáig sikeresen bujkáljon benne.”

Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kéri, hogy aki a fényképen látható Ónodi Tibort felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top