Aktuális

Ököllel ütöttek egy idős nőt a 76-os trolibuszon

Egy nyitott ablak miatt alakult ki nézeteltérés, a férfi ököllel arcon vágta a nőt.

A 67 éves Edit a szokásos utat tette meg hétfő délután a 76-os trolibuszon. A fülledt meleg miatt egy nyitott ablak mellett ült le, hogy jobban kapjon levegőt, ugyanis korábban gégeműtéten esett át, stresszhelyzetben és melegben fulladás jelentkezik nála.

Egy mögötte ülő, 50-60 év körüli férfi megkérte, hogy csukja be az ablakot, mert fáj a füle. A nő elmondta, hogy nehezen lélegzik, ezért szeretné nyitva hagyni. Ekkor a férfi becsukta az ablakot, Edit pedig kinyitotta, majd ezt többször eljátszották – írja a Blikk Edit lányának elmondása alapján.

Egy másik utas szólt közbe, és azt mondta Editnek, hagyja nyitva az ablakot, mert nincs levegő, és tartsa ott a kezét, hogy a férfi ne tudja becsukni. A férfi ekkor szitkozódni kezdett, majd ököllel arcon vágta Editet.

Az arca bedagadt és belilult, az ütés a bal szeme és az orra között érte. Leszállt a troliról, és sírva hívta fel a lányát. Alig bírta elmesélni, mi történt, annyira fulladozott.

Orvoshoz nem vitték az idős nőt, de azt tervezik, hogy feljelentést tesznek a rendőrségen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top