Aktuális

Játszótéren vadászott áldozatokra a 71 éves pesti pedofil

Volt, akit szilvaszedésre invitált a Csepel-szigetre, egy fiú pedig arról számolt be, hogy az idős férfi felajánlotta neki, hogy segít a pisilésben.

Egy biztonsági őr bejelentése nyomán kezdett vizsgálódni a rendőrség az ellen a 71 éves férfi ellen, aki több budapesti játszótéren is visszatérő látogató volt, mint kiderült – írja a Zsaru Magazinra hivatkozva a Blikk.

A Honvéd téri játszótéren az őr arra lett figyelmes, hogy az idős férfi negédes stílusban, izgatottan igyekezett magával csalni 11-12 éves fiúkat. Ezt látva távozásra szólította őt fel. Amikor aztán a történteket kollégáinak és a jelen lévő szülőknek elmondta, kiderült, hogy a férfi egyáltalán nem ismeretlen a többiek előtt: felbukkant már több játszótéren is, egy fiút szilvaszedésre és közös biciklizésre hívott. Amikor a gyereket a rendőrök odahaza felkeresték, elmondta, hogy a férfi a nemi szervéről faggatta, és felajánlotta neki, hogy segít a pisilésben.

Fotó: Thinkstock

Augusztus elején aztán a rendőrök házkutatás tartottak az idős embernél, ahol több tucat, 10 év körüli fiút ábrázoló portrét találtak, illetve újságkivágásokat, melyek alulöltözött gyerekeket ábrázoltak.

Kiderült az is, hogy a férfi listát vezetett a IX. kerültet rendőrautók rendszámáról, és naplója tanúsága szerint rendszeresen járta a főváros játszótereit. Végül szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene a rendőrök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top