Aktuális

Börtönbe kerülhet a lány, aki lelökte barátnőjét a hídról

Jordan Holgerson félt a magasságtól, ezért nem mert ugrani. Végül 18 métert zuhant, amibe kis híján belehalt.

Ahogy arról itt írtunk, Jordan Holgerson a közelmúltban azért látogatott el barátaival a Washington állambeli Mountain Fallshoz, hogy együtt ugorjanak le az ott található, 18 méter magasan lévő hídról. Csakhogy, amikor az ugrásra került a sor, a tériszonyos Jordannak inába szállt a bátorsága. A lányt végül egyik barátnője, Taylor Smith lökte a mélybe.

A zuhanás következtében Jordannak öt bordája eltört, úgy érezte, szétszakad a mellkasa, csak a szerencsének köszönheti, hogy életben maradt. Az eset után a helyi médiának nyilatkozva Jordan elmondta, nem tud megbocsátani 16 éves barátnőjének, és szeretné, ha elítélnék őt tettéért.

A médiának nyilatkozott Taylor Smith is, aki bevallotta, nem gondolt tettei következményeire, mikor a mélybe lökte barátnőjét. Hozzátette, ellentétben azzal, amit Jordan állít, a tériszonyos lány maga kérte Taylort arra, hogy lökje meg őt.

A CNN értesülése szerint a 16 éves lány ellen vádat emelnek gondatlan veszélyeztetés miatt. Taylor tettéért akár börtönbe is kerülhet majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top