Aktuális

Tévénézés közben gyulladt ki a házuk, teljesen leégett

A szomszédok előbb észrevették a tüzet, mint a tévét néző házaspár. A lakásban alig maradt valami épségben.

Kigyulladt és szinte teljesen kiégett egy ház Budapesten pénteken késő este. Az ott élő idős házaspár otthon volt, éppen tévét néztek, amikor egyszer csak elment az adás.

Az asszony sírva mondta el a Tényeknek, hogy férje ezután ment fel a padlásra, ahol a tűz keletkezett. A 75 éves férfinek nagy szerencséje volt, csak a vállát perzselték meg a lángok. A kiérkező mentők megvizsgálták az idős házaspárt, de komolyabb baja egyikőjüknek sem esett.

A padláson három gázpalackot tartottak, amit már régóta nem használtak. Kettő közülük üresen állt, de egy tele volt, ami felrobbant a hőtől, és darabjaira hullott, egy pedig szintén berobbant. A tűz pillanatok alatt elterjedt.

Elég nagy a kár, mert a teraszt fedő műanyag tető is teljesen tönkrement, úgyhogy majd kiderül, milyen sokat kell fizetnünk” – mondta el az asszony. Az idős házaspárnak szinte mindene odaveszett, és nincs biztosításuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top