Aktuális

Genovai hídomlás: harminc métert zuhant, karcolás nélkül megúszta

Harminc métert zuhant autójával, mégis karcolás nélkül megúszta a genovai hídomlást Davide Capello volt labdarúgó. Magyar áldozatról eddig nem érkezett hír.

„Az úttal együtt 30 métert zuhant az autóm, aztán fennakadt valahogy. Csoda, hogy élek” – nyilatkozta a genovai hídomlás után Davide Capello volt olasz labdarúgó, aki egyetlen karcolás nélkül úszta meg a zuhanást.

„Először a zajt hallottam, aztán minden összedőlt. Az autóm harminc métert esett, aztán beszorult a pillérek és a romok közé. Hihetetlen, egy karcolás sincsen rajtam. Csak annyi, hogy a kezembe adtak egy injekciót” – részletezte a csodával határos megmenekülését a kapus, aki visszavonulása óta tűzoltóként dolgozik.

Az A10-es autópálya leszakadt hídja Genova közelében 2018. augusztus 14-én. A balesetnek már 38 halálos áldozata van (MTI/EPALuca Zennaro)

„Gyakran mentem át a hídon, ami az egyik legforgalmasabb az országban. Láttam, hogy az út darabjaira esik szét előttem, sokkoló volt. Nem tudom, hogyan úsztam meg, hogy az autómat összezúzza a törmelék” – mondta Capello a SkyTG24-nek.

Az RTL Klub elérte az Olaszországban dolgozó Szabolcsot is, aki nap mint nap áthajtott a genovai hídon. Szerinte az egyetlen szerencse, hogy a legtöbben most vannak szabadságon, így nem volt akkora forgalom a hídon, mint egy átlagos hétköznapon lenni szokott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top