Aktuális

Videoton-szurkolók haltak meg a pénteki meccs után

Hazafelé tartottak a Debrecen elleni mérkőzésről, amikor frontálisan karamboloztak egy autóval.

A Videoton döntetlent játszott pénteken a Debrecennel, a mérkőzést azonban egy tragikus baleset árnyékolja be. A Vidi három szurkolója autóbalesetben meghalt.

A három férfi – egy 64, egy 67 és egy 75 éves – Székesfehérvárra tartott Felcsútról még péntek éjszaka, amikor a 81-es úton, Magyaralmás közelében frontálisan ütköztek egy autóval – írja a Bors.

Összeroncsolódott személyautó 2018. augusztus 11-ére virradó éjjel a 81-es főút 15-ös kilométerszelvényében, Magyaralmás térségében, ahol három autó összeütközött. A balesetben az egyik gépkocsiban utazó három ember meghalt, további hét ember megsérült. (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

A három székesfehérvári férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életüket vesztették. A másik autóban utazók sérülésekkel megúszták, ahogy a frontális karambolt előidéző két autó utasa is.

A MOL Vidi FC együttérzését fejezte ki a szurkolók családjainak.

A klub a holnapi, Malmö elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtt a felcsúti Pancho Arénában is megemlékezik az elhunyt szurkolókról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top