Aktuális

Visszatér a csontolvasztó meleg

Szinte csak víz mellett lehet majd kibírni a jövő hetet is, ismét 34-35 fok körüli maximumokat mérhetünk. Hiába csap le olykor egy-egy zápor, enyhülésre még zéró a kilátás, marad továbbra is a kánikula.

A kiderul.hu előrejelzése szerint hétfőn napos időre számíthatunk többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhővel. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 35 fok között várható.

Kedden eleinte kevés lesz a felhő, majd a Dunántúlon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, ott szórványosan, másutt néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Gomolyfelhő-képződés mellett keleten sok, másutt kevesebb napsütésre számíthatunk.A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 27 és 31, másutt 31 és 35 fok között várható.

Szerdán ugyancsak sok napsütésre számíthatunk. A Dunántúlon helyenként, keleten szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, helyenként zápor, zivatar előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.

A hét további napjainak az előrejelzését itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top