nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Csalók küldenek leveleket az Országos Dohányboltellátó nevében

Csalók küldenek leveleket az Országos Dohányboltellátó nevében

Milliókat próbálnak kicsalni az ügyfelekből.
NLCafé/MTI
f Ajánlom

Csalási kísérletre figyelmeztet az Országos Dohányboltellátó Kft.: a hírek szerint a cég nevében hamis e-mail-címről próbálnak több millió forintot kicsalni az ügyfeleikből.

A cég szerdai közleménye szerint valószínűsíthetően külföldi szerveren regisztrált, a feladót meghamisítva info@odbe.hu névre átírt e-mail-címről hamis tájékoztatót küldtek ismeretlenek. A levél szerint augusztus 9-én egyszeri alkalommal egyedi kedvezménnyel lehet rendelni dohányárut a cégtől, amennyiben több millió forintos átutalást hajtanak végre a megrendelés leadása előtt.

Az ODBE Kft. hangsúlyozta: a levél átverés, a cég nem ad egyedi kedvezményt, és a törvények szerint nem is adhat. A levélben szereplő kedvezmeny@odbe.info és odbe@modules.hu nem hivatalos levelezési címeik, és a telefonszámok sem tartoznak a céghez.

Az ODBE arra kér mindenkit, hogy ne reagáljanak a hamis levélre, és semmiképpen ne utaljanak. A cég jogi lépéseket tesz az ügyben.

Megosztás Facebookon
[central_CentralFbLikeboxComponentWidget fb_page="https://www.facebook.com/noklapjacafe/" small_header="true" show_facepile="0" show_posts="0"]