Aktuális

Letartóztatták a párkányi zenélő ház tulajdonosát

Újabb fordulatot vett a párkányi zenélő ház ügye, letartóztatták ugyanis az ingatlan tulajdonosát, mert a legfelsőbb bíróság döntése ellenére sem hagyott fel Placido Domingo áriájának bömböltetésével.

Több mint tizenhat éven keresztül terrorizálta szomszédait egy párkányi nő azzal, hogy házából Placido Domingo egyik áriáját üvöltette folyamatosan reggel hattól este tíz óráig. Most a Parameter azt írja, letartóztatta a rendőrség a ház tulajdonosnőjét, mert nem tartotta tiszteltben a Legfelsőbb Bíróság döntését, amelyben elrendelték a zene leállítását.

A tájékoztatás szerint az ingatlan tulajdonosát kihallgatásra rendelték be, majd életveszélyes fenyegetés miatt letartóztatták. Indítványozták a vizsgálati fogságba helyezését is. A bíróság dönt arról, hogy a zenélő ház tulajdonosát szabadon engedik-e.

A párlányi zenélő ház történetével korábban mi is foglalkoztunk már. A párkányi nő azért kezdett Verdi Traviátájának bömböltetésébe még a kétezres évek elején, mert idegesítették a szomszédai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top