Aktuális

Brit fiatalok autót béreltek, majd áttértek a bal oldali sávba a pesti alsó rakparton

Három autót törtek össze, majd gyalogosan elmenekültek, de még aznap délután elfogták őket. Kábítószergyanús anyagot is találtak a kocsijukban.

Három autóval is összeütközött egy 25 éves brit férfi és két utasa, amikor augusztus 5-én kora reggel egy bérelt autóval áttértek a menetirány szerinti baloldalra a pesti alsó rakparton. A fiatalok ezután kiszálltak az összetört autóból, majd segítségnyújtás vagy az adataik megadása nélkül, gyalogosan elhagyták a helyszínt. A balesetben ketten nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szereztek – írja a Police.hu.

A rendőrök még aznap délután azonosították és az autókölcsönzőben el is fogták a három brit férfit, akiknek összetört autójában – nem mellesleg – három csomag „kábítószergyanús zöld növényi törmeléket” is találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói a brit állampolgárokat őrizetbe vételük mellett segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top