Aktuális

12 évet kapott az anya, aki sorozatosan megerőszakolta és prostitúcióra kényszerítette kisfiát

Rajta kívül további hét embert is elítéltek az ügyben.

Börtönbüntetésre ítéltek kedden egy nőt Németországban, amiért sorozatosan megerőszakolta és prostitúcióra kényszerítette kisfiát.

A német kriminalisztika történetének egyik legsúlyosabb gyermekbántalmazási ügyében a freiburgi tartományi bíróság az áldozat édesanyját 12 év és hat hónap szabadságvesztésre ítélte, a nő szexuális bűncselekmények miatt korábban többször elítélt élettársa pedig 12 év börtönbüntetést kapott, amelyet határozatlan idejű szabadságvesztést jelentő, úgynevezett biztonsági őrizet követ.

A bíróság szerint bizonyítást nyert, hogy a most 10 éves kisfiút több mint két éven keresztül bántalmazták, és pénzért cserébe kiszolgáltatták szexuális bűnözőknek. Csaknem valamennyi bűncselekményt rögzítették, a videófelvételeket pedig terjesztették róluk. Emellett bűncselekményeket követtek el egy hároméves kislány sérelmére is, aki egy időben a nő gondozásában volt.

Az üggyel összefüggésben korábban további hat embert is elítéltek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top