Aktuális

Válságos állapotban van a villámcsapás egyik sérültje

Négy embert vittek kórházba, miután pénteken villámcsapás érte a gyenesdiási strandot, egy nő már hazamehetett.

Frissítés: Szombat délelőtt a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház azt közölte, hogy válságos állapotban van az a középkorú nő, akit pénteken a legsúlyosabb állapotban szállítottak kórházba, miután a gyenesdiási strandon villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe.

Három embert még kórházban ápolnak a pénteki, a gyenesdiási strandot ért villámcsapás miatt. A távirati iroda információi szerint a négy sérült közül egy könnyebben megsérült nő már hazamehetett, egy másik pedig szintén hamarosan elhagyhatja a kórházat.

Két embert még a strandon újra kellett éleszteni. Közülük egy férfit továbbra is a Keszthelyi Kórház intenzív osztályán kezelnek. Kvarda Attila, a Keszthelyi Kórház főigazgatója szombaton elmondta: az életveszélyes állapotban kórházba került középkorú férfi állapota kielégítő.

A villám közvetlenül három embert sújtott, a negyedik pedig egy elesés során szerzett könnyebb fejsérüléseket.

A villámcsapásban életveszélyesen megsérült legsúlyosabb állapotú beteget, egy középkorú nőt a szombathelyi kórházba vitték mentőhelikopterrel.  (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top