Aktuális

Soroksári gyilkosság: elrejthette a kocogó nő ruháit a gyilkos

A gyilkosság óta nem kerültek elő a soroksári kocogó nő ruhái, a Bors szerint a titokzatos N. vihette magával, és rejthette el a biciklitárolóban őket.

Újra felpörögtek az események az öt évvel ezelőtti soroksári gyilkosság nyomozásában, miután egy nő azt állította a rendőrségen, hogy az ő volt párja, N. gyilkolhatta meg a kocogó nőt, Krisztinát.

Azóta naponta jelentek meg a feltételezéseken alapuló írások a bulvárlapokban: először azt mondta a nő, hogy N.-nek is ugyanolyan szürke Renault Meganja volt, mint amit a rendőrök is kerestek, de azt a gyilkosság után leadta egy bontóba.

Aztán kiderült, hogy az egyik biztonsági kamera felvételén is sikerült felismernie N.-t, aki akkor már egy biciklin, sötét biciklis sisakban a fején haladt el a felvevő látóterében. A szemtanú, aki jogosult lesz a több millió forintos nyomravezetői díjra, ha információi alapján sikerül megoldaniuk az ügyet a rendőröknek, azt állította, N. édesanyja évekkel a gyilkosság után felhívta őt, mert talált valamit fia sufnijában, de nem árulja el mit, inkább a sírba viszi az információt.

A Bors szerint a meggyilkolt nő ruháira bukkanhatott N. édesanyja, akitől DNS-mintát is vettek a rendőrök, hogy összehasonlíthassák a holttestről begyűjtött mintával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top