nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Felvétele is lehet a rendőrségnek a soroksári futó gyilkosáról

Felvétele is lehet a rendőrségnek a soroksári futó gyilkosáról

Öt évvel ezelőtti rendőrségi fényképen azonosította volt élettársát az a nő, aki azt állítja, a férfi követhette el a soroksári gyilkosságot.
Kránicz Bence
Kránicz Bence
f Ajánlom

A 2013-as soroksári gyilkosság helyszínének közelében biciklizett az a férfi, N., akit volt élettársa a gyilkosság elkövetésével gyanúsított meg. A gyanúba kevert férfi a soroksári áldozat, Kardosné Gyurik Krisztina halála után egy évvel öngyilkos lett.

Forrás: Pexels

A rendőrség az elmúlt években nem tudta azonosítani azt a férfit, aki 2013. szeptember 25-én 18 óra 18 perckor az Oázis kertészet előtt egy sötét kerékpárral haladt a Vízisport utca felé. A most vallomást tett nő viszont a volt élettársaként azonosította őt. A Blikk információi szerint a rendőrök már DNS-mintát vettek a férfi anyjától és egy volt kollégájától. A gyilkosság helyszínén vett DNS-mintával összehasonlítva fordulat jöhet a gyilkossági ügy nyomozásában.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon