Aktuális

Két embert gázolt el egy autós Balatonfenyvesen, az egyikük meg is halt

A rendőrök őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki két gyalogost gázolt el Balatonfenyvesen. Egyikük a helyszínen életét vesztette.

Vasárnap este 23 óra 15 perckor Balatonfenyves belterületén, egy mellékutcában egy személygépkocsi két gyalogost gázolt el, majd a jármű sofőrje segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A balesetben egy 20 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, míg egy 53 éves asszony a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök még az éjszaka folyamán elfogták a feltételezett elkövetőt. A 24 éves járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a kunbaracsi férfit halálos közúti közlekedési baleset okozása és a segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatását. (police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top