Aktuális

Marian Cozma édesapja elkeseredetten nyilatkozott Sztojka Iván szabadulásáról

„A fiam támadója mulatozik, míg mi nyomorgunk!”

Csütörtökön mi is megírtuk, hogy a múlt héten 9 év 5 hónap után kiengedték a börtönből Marian Cozma kézilabdázó egyik gyilkosát, Sztojka Ivánt. A Bors a szabadulása kapcsán arról írt, hogy Sztojka új BMW-vel jár, és nagy bulival ünnepelte szabadulását, miközben Cozma családja még mindig a kártérítésre vár (a magyar jogrendszerben az elítélteknek az áldozatok kárigénye előtt a bűnügyi költségeket kell megfizetniük).

Marian Cozma édesapja, Petre Cozma most a Blikknek nyilatkozva reagált a Sztojkáról szóló hírekre.

Döbbenet és igazságtalanság, ez a két szó, ami elsőre eszembe jutott, amikor megláttam, hogy kint van a fiam egyik támadója. Borzalmas érzés, hogy ezek az emberek ünnepelnek, gyakorlatilag egy tragédia nyomán örvendeznek! A fiam támadója mulatozik, míg mi nyomorgunk: ők vígan élnek, én és a nejem a létminimum környékén tengődünk, és az egészségünk is romokban

– mondta, és még hozzátette: „Elvették a lelkünknek legdrágábbat, és néha azt kívánom, hogy velük is az történjen, ami velem és a családommal!” A hírek szerint Cozma családja anyagilag is nagyon nehéz helyzetbe került a gyilkosság után.

Ahogyan az közismert, Marian Cozma válogatott román kézilabdázót, az MKB Veszprém KC beállóját 2009 februárjában késelték meg egy veszprémi szórakozóhelyen. Az ügyben hét embert ítéltek el, Sztojka volt a harmadrendű vádlott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top