Aktuális

Buszmegállóban késelte meg feleségét egy kaposvári férfi

Saját feleségére támadt rá H. László egy kaposvári buszmegállóban, zsebkésével több helyen megszúrta nejét. A sebesült asszonyt egy arra járó autós vitte kórházba, ő értesítette a rendőrséget is.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a nő, akire saját férje támadt rá egy szóváltás után Kaposvár egyik buszmegállójában. A rendőrségi tájékoztató szerint az 54 éves férfi zsebkésével a hasán és fején több alkalommal megszúrta a nőt, akinek ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről.

Ezzel a késsel szúrt László – forrás: police.hu

Az életveszélyes sérüléseket kapott asszony egy közelben leparkoló autóba ült be, amelynek sofőrje azonnal kórházba szállította, és bejelentést tett a rendőrségre.

A rendőrök tíz percen belül azonosították, és elfogták a bántalmazással gyanúsított H. Lászlót, aki kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfi várhatóan előzetes letartóztatásba kerül addig, amíg a kaposvári nyomozók le nem zárják az  emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top