Aktuális

Újabb részletek derültek ki a Budavári Siklónál lezuhant lány balesetéről

Mint kiderült nem egy 10 éves, hanem egy 16 éves lány szenvedett balesetet, aki alkoholos befolyásoltság alatt szédült le a támfalról.

Újabb részleteket tudott meg az ATV Híradója a Budavári Siklónál történt balesetről. Ahogyan azt korábban mi is megírtuk, egy fiatal lány szerda hajnalban 5-6 métert zuhant a Budai Vár tövében, ám míg a korábbi híradások egy 10 éves kislányról szóltak, addig a legújabb értesülések szerint már egy 16 éves fiatal szenvedett balesetet.

Az ATV úgy tudja, a fiatal lány sört fogyasztott a barátaival, és az alkohol hatása miatt szédülhetett le az egyik támfalról. A zuhanásban koponya- és gerincsérülést szenvedett. A balesetre a Vár tövében élő hajléktalanok figyeltek fel. A lányt a János kórház traumatológiai osztályára szállították, állapotáról egyelőre nem adtak ki információkat.

Mentésére a budapesti hivatásos tűzoltók siettek. Az első kerületi alpintechnikai mentésre is kiképzett alpintechnikai tűzoltókat is a helyszínre riasztották, illetve a helyszínre vonult még igazgatóságunk doktorszolgálata

– mondta a csatornának Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságának szóvivő-helyettese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top