Aktuális

Meg akarták szégyeníteni a tinit, mert negyeddollárosokkal fizetett

Barátai helyett is a kamasz fiú fizetett az étteremben, ezért az összes, nála levő pénzt fel kellett használnia, beleértve a negyeddollárosokat is.

A virginiai Lynchburgban levő étterem Facebook-posztban szégyenítette meg a 17 éves Cohen Nautlyt, aki amúgy több mint 20% borravalót hagyott náluk.

„Hogyan ne fizess az étteremben?” – szólt az alábbi kép alatti megjegyzés:

Forrás: The Quarter Boy via Facebook

Szerencsére rengeteg kommentelő állt ki a fiú mellett. Az étterem azóta eltüntette a posztot a Facebookról, és ezt a nyilatkozatot adta ki:

„Korábbi posztunk kapcsán tisztázni szeretnénk, hogy viccnek szántuk, viccként írtuk ki, és viccként is kellett volna értelmezni. Finoman jelezni szerettük volna, hogy egy pincérnek vagy felszolgálónak bosszantó lehet, ha így fizetnek. Semmiképpen sem az volt a célunk, hogy nyilvánosan megszégyenítsünk bárkit. Nem gondoltuk, hogy ezzel bárkit megsértünk.”

Yao Liu, a hely tulajdonosa elmondta, hogy a poszt megjelenése óta fenyegetéseket kapott, de nem hagyja, hogy ez bárhogyan is befolyásolja, ahogy a sértett fél, Nautly sem.

„Szeretem kifizetni, amit a barátaim fogyasztottak, még ha az utolsó negyeddollárosaimat kell is összekaparnom.”

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top