Aktuális

Ha felismered a képen látható ruhákat, szólj a rendőrségnek!

Elgázoltak egy férfit Miskolcon, súlyos állapotban fekszik a kórházban. Nem volt nála semmilyen irat, így nem tudni, kiről van szó.

Súlyos baleset történt szerdán Miskolcon. Egy svájci állampolgár 21 óra 57 perckor a Dózsa György és Fazekas utca kereszteződésében elütött egy zebrán áthaladó férfit.

A gyalogos a baleset következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, jelenleg is eszméletlen állapotban ápolják a kórházban – közölte a Police.hu.

Az elütött férfi 170 centiméter magas, 66 kilogramm súlyú, életkora 50 évre tehető. A férfi őszes szakállt visel, arca hosszúkás, haja barna és középhosszú.

A férfinél semmilyen személyes irat nem volt a baleset idején, azonosításában a képen látható ruházat segíthet.  

Az elütött férfi ezeket a ruhákat viselte (Fotó: Police.hu)

Aki felismeri a képen látható ruházatot, és tudja, ki lehetett az elütött gyalogos, vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80/555-111 számán vagy a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top