Aktuális

Mobillal videózta a kukkoló a szomszédban fürdő nőt

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé.

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség azt a 42 éves kaposvári férfit, aki mobiltelefonjával levideózta, ahogyan a szomszédjában lakó nő fürdik.

Az eset júniusban történt. A férfi éppen otthon volt, amikor felfigyelt rá, hogy a szomszédos ház fürdőszobájában felkapcsolódik a villany. A férfi tudta, hogy a szomszédjában lakó nő készül fürdeni, ezért fogott egy porszívócsövet, ráragasztotta a mobilját, felvétel módba állította a készüléket, és felemelte azt a fürdőszoba ablakához.

A férfi akkor bukott le, amikor a mobilja véletlenül nekiütődött az ablaküvegnek, a nő pedig észrevette, hogy valaki fürdés közben filmezi. A nő először kiabálni kezdett, majd rendőrt hívott. A férfi ettől annyira megijedt, hogy visszamenekült a házába, és azonnal törölte a felvételt. A rendőrök itt fogták el.

Az ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította a kukkolót, akit próbára bocsátottak – olvasható az ügyészség honlapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top