nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Rövidesen szabadulhat Eva Rezešová

Rövidesen szabadulhat Eva Rezešová

Ha a pszichológusok is rábólintanak, jó magaviselete miatt hat év után elhagyhatja a börtönt a szlovák milliomosnő, aki négy ember halálát okozta az M3-as autópályán.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ahogy arról mi is beszámoltunk, néhány héttel ezelőtt feltételes szabadlábra helyezését kérte Éva Rezešová, az Origo pedig a Nový Časra hivatkozva most azt írja, hogy a bíróság helybenhagyta a kérelmet. A börtönben varrónőként dolgozó, jó magaviseletet tanúsító elítéltnek állítólag még pszichológusokkal és pszichiáterekkel kell egyeztetnie, ha ők is a jóváhagyásukat adják, szabadulhat.

A szlovák milliomosnő 2012-ben az M3-as autópályán ittas állapotban, a megengedett sebességet túllépve belehajtott a terepjárójával az előtte haladó Fiat Puntóba, amely a baleset után kigyulladt. Az autó négy utasa közül három a helyszínen meghalt, a negyedik a kórházban vesztette életét. Rezešovát a bíróság kilenc év szabadságvesztésre ítélte, de azt már akkor kilátásba helyezték, hogy jó magaviselettel hat év után szabadulhat.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon