Aktuális

„Így gyógyult a gyermekem” – Egymillió forint a te történetedért!

Hazánkban évente közel minden hetedik gyermek kerül kórházba. A szülők számára ilyenkor nagy segítséget jelenthet, ha van olyan hasonló helyzetben lévő szülő, akinek megismerhetik történetét. A K&H gyógyvarázs pályázatot hirdet azoknak, akik szívesen megosztják másokkal, hogyan épült fel gyermekük az orvosok, az ápolók segítségével.

Magyarországon körülbelül másfél millió gyermek él, közülük évente több mint kétszázezren kerülnek kórházba, a mentőket pedig évente negyvenötezerszer riasztják gyermekekhez. „Egy hirtelen jött betegség vagy baleset hosszú időre felboríthatja az egész család életét. Ilyen helyzetben hatalmas erőt jelenthet, ha olyan szülők történetét ismerjük meg, akik hasonló nehézségeket éltek át.  Az idén tizenöt éves K&H gyógyvarázs programban számos kis beteg szívmelengető gyógyulásának történetét ismerhettük meg. Szeretnénk, ha ezt a sok-sok pozitív tapasztalatot, lelki feltöltődést más szülők is hallhatnák, és erőt meríthetnének belőle, miközben a gyógyító intézmények is újabb eszközökkel gazdagodhatnának. Arra biztatom ezért a szülőket, hogy küldjék be történetüket, és nyerjenek egymillió forintos műszertámogatást annak az intézménynek, amelyet ők maguk jelölnek meg!” – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Gyógyulj meg te is! (Profimedia)

A K&H gyógyvarázs program tehát pályázatot hirdet Gyermekem varázslatos gyógyulásának története címmel. A szülők július 20-áig küldhetik be 150 szavas, megindító történeteiket a khgyogyvarazs.hu weboldalon keresztül – reményt adva ezzel azoknak, akik jelenleg is küzdelmes harcot vívnak gyermekük egészségéért. A pályázaton részt vehet minden olyan szülő, akinek gyermeke gyermekegészségügyi intézménynek köszönhetően betegségből gyógyult meg.

A nyertes pályázatokban megjelölt intézmények egyenként maximum bruttó 1 millió forint, összesen maximum bruttó 6 millió forint értékű műszertámogatással gazdagodnak, a nyertes pályázók pedig egy-egy óriási macit nyernek gyermeküknek. Neked is van egy történeted? Küldd el!
További részletek a www.khgyogyvarazs.hu weboldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top