Aktuális

Bankrablás történt Királyhelmecen, hajtóvadászat indult az elkövető után

Kutyás rendőrökkel, helikopterekkel keresik a fegyveres elkövetőt.

Hétfő délelőtt kirabolták az egyik OTP-bankfiókot a szlovákiai Királyhelmecen. A rablás során a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint senki sem sérült meg.

Az Új Szó azt írja, az elkövető álarcot viselt, és a rablás során nem beszélt, csak a pisztolyával hadonászva utasította az alkalmazottakat.

Szemtanúk szerint a bankrabló ezután átmászott a közeli kórház kerítésén. Az egyik szemtanú később a kórház területén látta az elkövetőt. Elmondása szerint „fiatal vagy középkorú, fehér bőrű férfi” volt a rabló. Az elkövető, miután átvágott a kórház udvarán, az alagsoron keresztül a hátsó kertbe indult, majd egy másik szemtanú elmondása alapján innen egy másik kerítésen átmászva a közeli lakótelep felé menekült.

A rendőrök lezárták a környéket. Jelenleg nagy erőkkel keresik a férfit: a környező utcákban járőrkocsik cirkálnak, kutyás rendőrökkel vizsgálják át a környéket, ezenfelül pedig helikopterrel pásztázzák a várost.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top