Aktuális

„Végre szabadnak érzem magam” – mondta a lúgos orvos áldozata

B. Krisztiánt tegnap 11 év börtönre ítélte a Kúria. A magyar kriminalisztika történetének egyik legellentmondásosabb pere több mint öt évig tartott.

Ahogy tegnap mi is megírtuk, szerdán a Kúria több mint ötéves huzavona után 11 év börtönre ítélte a „lúgos orvosként” hírhedtté vált B. Krisztiánt. A most 48 éves férfi, a budai Irgalmasrendi Kórház egykori főigazgatója 2013-ban elkábította volt barátnőjét, Renner Erikát, majd maró lúgot öntött a nemi szervére, amivel egy életre megcsonkította áldozatát.

Renner Erika B. Krisztián tárgyalásán (Fotó: MTI Fotó / Balogh Zoltán)

„Végre szabadnak érzem magam, annak ellenére, hogy mindjárt fel kell hívnom a rendőröket, hogy bejelentkezzem”idézi a Blikk Renner Erikát. Az asszony egy év kivételével az egész eljárás alatt védelem alatt állt, a BRFK rendőrei rendszeresen ellenőrizték, hogy épségben van-e.
 
„Most ennek is vége lesz, és minden időmet a családomnak és a felépülésnek szentelhetem. El is utazunk egyet pihenni a gyerekekkel és a kutyákkal – mondta az áldozat.  – A traumát még nem tudtam feldolgozni, sokszor bevillannak borzalmas érzések, ok nélkül elsírom magam. Járok terápiára és traumafeldolgozó csoportba is” – tette hozzá Erika, aki elmondta, a pszichológusa tanácsára elvégzett egy manikűrös-tanfolyamot, és szabadidejében kikapcsolódásként körmöket fest. „Ez a gyógyulás egyik útja nálam” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top