Aktuális

Autópályán támadtak a Honvéd-szurkolók buszára Szerbiában

Megtámadták az autópályán a Kispest Honvéd szurkolóit szállító autóbuszt, az incidensben nem sérült meg senki, csak a busz horpadt be itt-ott.

Megállították és megtámadták a Budapest Honvéd szurkolók buszát szerda hajnalban Újvidéknél az autópályán. A szurkolók Szkopjébe tartottak, ahol Európa Liga-selejtező mérkőzést játszik szerda este a Honvéd a macedón Rabotnicski Szkopje ellen.

Bobál Dávid, a Kispest játékosa küzd a labdával – Fotó: Kovács Tamás

A Nemzeti Sport tájékoztatása szerint a busznak hajnali egykor lassítania kellett az autópályán, mert az egyik sávban görögtüzek égtek, majd az árokból 70-80 ember ugrott elő, akik megdobálták, illetve botokkal csapkodták a jármű oldalát. A lap szerint a támadók ezzel nemcsak a buszra és annak utasaira jelentettek veszélyt, hanem az autópályán közlekedő többi autósra is, akik elé beszaladtak az útra.

A támadásban senki sem sérült meg, a busz ablakai nem törtek be, csak az oldalán lett helyenként hullámos a lemez. A támadás után rendőri kísérettel haladt tovább a busz Szkopjéig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top