Aktuális

Gallyak alá temették a kisbabát, 9 órával később találtak rá

Egy amerikai férfi zavartan viselkedett egy természetvédelmi területen, amikor a helyi rendőrök kihallgatták, azt mondta, az erdőben valahol el van ásva egy baba.

A seriff hivatala által szervezett kutatócsapat hat órán keresztül vizsgálta a területet, végül hajnali fél háromkor találtak rá az öt hónapos csecsemőre – írja a 24.hu. A baba a körülmények ellenére jó állapotban volt, bár csak egy nedves rugdalózó volt rajta a 8 fokos hidegben.

A 32 éves Francis Carlton Crowley elfogását követően. (Fotó: Missoula County Sheriff’s office)

Az amerikai gyermek- és családvédelmi szolgálat vette gondozásba a gyereket, miközben a 32 éves Francis Carlton Crowley-t letartóztatták. Egyelőre veszélyeztetéssel vádolják, de a helyi seriff szerint akár további vádakat is emelhetnek ellene.

Egyelőre nincs arról információ, hogy a férfi és a gyerek között milyen kapcsolat áll fenn. Annyit lehet csupán tudni, hogy a férfit korábban Oregon államban szökevényként körözték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top