Aktuális

Lefülelték az óbudai cowboyt

Hétvégén kézre kerítette a rendőrség azt a férfit, aki cowboykalapban lépett oda egy idős házaspárhoz Óbudán, és fegyverrel fenyegetőzve pénzt követelt tőlük.

Szombaton sikerült elfognia a rendőrségnek a sajtóban csak óbudai cowboyként elhíresült férfit, aki egy nyugdíjas házaspárt akart kirabolni Óbudán még június derekán. Nevét onnan kapta, hogy a rablási kísérletet egy cowboykalapban hajtotta végre.

A rendőrség tájékoztatása szerint az óbudai cowboy nem más, mint E. Zoltán 35 éves budapesti lakos, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy Miklós utcai parkolóban odalépett egy idős párhoz, majd egy fegyverrel megfenyegette őket, és pénzt követelt. Miután a férfi segítségért kiabált, a támadó pénz nélkül elmenekült.

E. Zoltánt őrizetbe veszik a rendőrök – forrás: police.hu

E. Zoltánt a nyomozók a Csobánka téren vették őrizetbe, majd rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top