Aktuális

Dunába zuhantak az örömszülők

Az asszony és párja gyermekük házasságát ünnepelte egy rendezvényhajón, amikor megtörtént a szerencsétlenség. A Dunába zuhant nő súlyosan megsérült, a nyakát és a hátát fájlalta.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, ketten a Dunába estek a Batthyány térnél szombaton. Az RTL Híradó azonban részleteket is megtudott a balesetről.

Kiderült, hogy az örömanya és az örömapa volt az a két személy, aki a Dunába zuhant. Az asszony és párja gyermekük házasságát ünnepelte egy rendezvényhajón, a Batthyány térnél. Vacsora előtt egy gyors sétára indulhattak, alig néhány métert tettek meg a folyó szélén, amikor a nő hirtelen bezuhant a vízbe. Férje ekkor utánaugrott, hogy segítsen neki, de ő is elmerült.

Az ünneplők közül hívta ki valaki a tűzoltókat, ők mentették ki a szerencsétlenül járt házaspárt. Közben a násznép aggódva figyelte a mentést.

A zuhanástól megsérült nőt speciális hordággyal mentették ki a vízből, férjét pedig, aki 4 métert zuhant, egy tűzoltólétra segítségével hozták ki a Dunából.

Az asszony súlyosan megsérült, a nyakát és a hátát fájlalta, a traumatológiára szállították. Megfigyelésre a férjét is kórházba vitték. Az RTL Híradó úgy tudja, már mindketten jobban vannak. Az asszony állapota nem romlott, nem szenvedett maradandó károsodást, amikor a Dunába zuhant.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top