Aktuális

Nem vette fel a mobilját, rátörték az ajtót a budaörsi rendőrök

A rendőrök határozottságának köszönheti életét egy budaörsi férfi, akit ismerősei nem tudtak elérni és a járőrök is nehezen.

Három napja nem értek el ismerősei egy 61 éves budaörsi férfit, és az ismerősök szerint a férfi sem kereste őket, ami nem megszokott. Épp ezért értesítették a rendőrséget, akik a férfi lakásához mentek, és zárt ajtó elől tárcsázták a keresett férfi mobilszámát.

Bár hallották, hogy a készülék kicseng, hiába kopogtak, senki nem nyitott ajtót, bár azt gyanították, a férfi a lakásban lehet. A police.hu híre szerint a rendőrök betörték a bejárati ajtót és egyik szoba padlóján magatehetetlenül fekve megtalálták a 61 éves férfit, aki ugyan eszméleténél volt, de gyenge életjeleket mutatott, és zavartan viselkedett, önállóan nem tudott volna segítséget kérni. Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai stroke gyanújával vitték kórházba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top