Aktuális

Félholtra erőszakolt egy 17 éves lányt – 8 és fél évet kapott

Nagyszülei a végsőkig hittek abban, hogy 21 éves unokájuk ártatlan, Patrikot azonban 8 év 6 hónap börtönre ítélték.

„Semmire nem emlékszem, de nem hiszem, hogy ilyen szörnyűséget valaha is el tudnék követni” – idézi a Borsonline a 21 éves T. Patrikot, aki szexuális erőszak és életveszélyt okozó testi sértés miatt állt bíróság elé. A vád szerint a fiatal 2016 tavaszán, a Kelenföldi vasútállomás közelében megerőszakolt és megvert egy 17 éves lányt.

Az ügyben indult nyomozás kiderítette, hogy Patrik és áldozata a vasútállomáson találkoztak. A fiú, aki aznap rengeteget ivott, és epilepszia elleni gyógyszert vett be, egy bokros részre csalta a lányt, és rögtön letámadta: megerőszakolta és többször meg is ütötte áldozatát, aki életveszélyesen megsérült.

A fiatalembert hamar elkapták, előzetes letartóztatásban került, ám a börtönben megpróbált véget vetni az életének. Azóta házi őrizetben volt, az ítélethirdetésre nagyszüleivel érkezett, akik az utolsó pillanatig hittek az ártatlanságában. A bíróság végül 8 év 6 hónap börtönre ítélte az erőszakolót, aki fellebbez az ítélet ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top