Aktuális

Súlyos autóbaleset történt Akasztón, meghalt egy 3 éves kisgyerek

A kórházban életét vesztette az a 3 év körüli kisgyerek, aki szerda este szenvedett autóbalesetet a családjával Akasztón. Kiderült, hogy a kocsiban senki sem használta a biztonsági övet, illetve a gyerekülést.

Árokba sodródott egy BMW szerda késő este Akasztón a Csengődi utcában. A kocsiban utazó négyfős család minden tagja megsérült.

Az apát és egy 3 év körüli gyereket életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Később kiderült, hogy a kisgyerek a kórházban belehalt a sérüléseibe – írja a Baon.

Az egyik ott lakó elmondása szerint a gyerek kirepült a BMW-ből, arccal a földön feküdt mozdulatlanul. A kiérkező mentők hosszú ideig stabilizálták az állapotát, mire el tudtak indulni vele a kecskeméti kórházba. A lap úgy tudja, onnan még az éjszaka folyamán átvitték a szegedi gyermekklinikára, de már nem tudták megmenteni.

A gyerek állítólag kirepült az autóból (Fotó: Police.hu)

Az autót vezető 27 éves édesapa is életveszélyes sérüléseket szenvedett, állapotáról egyelőre nem tudni további információt. Az édesanya és a másik, 5 év körüli gyerek könnyebben sérült meg.

A rendőrség közlése szerint az autóban senki sem volt bekötve, és állítólag a biztonsági gyereküléseket a csomagtartóban találták meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top