Aktuális

Öngyilkos lett egy idős nő, miközben férje a vb-t nézte

A 76 éves asszony nem bírta tovább elviselni a betegségeivel járó állandó fájdalmakat.

Családi tragédia történt Nyíregyházán: egy idős asszony kivetette magát az egyik panelház hatodik emeletéről szombat délután. Férje, aki ekkor éppen az Argentína-Izland meccset nézte, az ablak nyikorgására figyelt fel. Azonnal kihívta a mentőket, de az asszony életét már nem tudták megmenteni – írja a Bors.

A 76 éves Kati néni feltehetőleg állandó fájdalmai miatt dobta el magától az életet. Szomszédai szerint szeretetteljes ember volt, de állandóan panaszkodott a betegségeire.

Sokszor mondta, hogy nem bírja a fájdalmat, valamit tenni kellene. Rengeteg orvosnál voltunk, nem hibáztatom őket, de már nem tudtak rajta segíteni. (…) Komoly fizikai fájdalmai voltak, elhatalmasodott rajta a betegség. Az érszűkület miatt először a lábai fájtak, aztán már a feje búbjáig mindenre panaszkodott

– mondta a lapnak az elhunyt asszony férje, akivel 55 éve voltak házasok. A tragikus délutánra így emlékezett vissza:

A konyhából behozta a hokedlit, félrehúzta a függönyt, kinyitotta az ablakot, és a párkányra lépett… Az ablak nyikorgására lettem figyelmes, átsiettem a nappaliba… Hívtam a mentőket, de már késő volt. Elmondhatatlan, amit az ablakból letekintve éreztem. Neki ez már megváltás, elmúltak a szenvedései, de nekem ez most maga a pokol.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top