Aktuális

Befagyasztották a számláját, busszal torlaszolta el a bank bejáratát

Elege lett a bürokráciából.

Busszal torlaszolta el egy angliai bank bejáratát egy busztársaság 55 éves tulajdonosa, Mumtaz Rasool, miután – szerinte – tévesen befagyasztották a számláját. A férfi, mielőtt békés demonstrációba kezdett, természetesen személyesen, telefonon és e-mailen keresztül is beszélt a NatWest bank ügyintézőivel, de akárhogyan is próbálkozott, nem történt előrelépés az ügyében.

Rasool eközben az emberei bérét sem tudta kifizetni. Végül öt nap után elege lett, és úgy döntött, hogy megleckézteti a bürokratákat: az egyik busszal leparkolt a crawley-i bankfiók bejárata elé, méghozzá úgy, hogy se ki-, se bemenni ne lehessen. Lépését azzal indokolta, hogy amíg ő képtelen vezetni a vállalkozását a bank hibájából, addig a banknak sem szabadna üzleteket kötnie.

Driver blocks NatWest entrance after his account was 'wrongfully' closed

A COACH driver blocked the entrance to a NatWest bank this afternoon after his business account was "wrongfully" closed. Mumtaz Rasool, 55, parked outside the Crawley branch because he spent five days trying to get an answer from staff who claimed his account was "missing".

A történetben az a legszebb, hogy a kiérkező rendőrök végül csak egy parkolási bírságot szabtak ki a férfira, amiért a járdán parkolt. Amikor ugyanis Rasool elmesélte, mi történt vele, a rendőrök nagyon megértőnek bizonyultak.

A bank a Sunnak azt mondta, szerencsére senki nem sérült meg az incidensben, és azóta zavartalanul működik a bankfiók. Azt is elmondták, hogy az ügyben nyomozás indult, és együttműködnek a rendőrséggel, arról azonban, hogy mi lett a férfi bankszámlájával, nem nyilatkoztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top