Aktuális

Megmentőjét keresi a súlyos motorbalesetet szenvedett férfi

Egy 50-60 éves férfi tartotta benne a lelket a mentők kiérkezéséig.

A 28 éves Zoltán tavaly júliusban szenvedett súlyos motorbalesetet Szentes közelében, amikor egy autós nem adta meg neki az elsőbbséget, és a sávot elhagyva, a záróvonalon kanyarodott be elé. A mentők kiérkezéséig egy 50-60 év körüli férfi tartotta benne a lelket – írja a Blikk.

Folyamatosan fogta a kezemet, mondta, hogy ne figyeljek semmire. Kérdeztem tőle, vérzik-e a lábam, mi a helyzet az autó sofőrjével, komolyak-e a sérüléseim, de csak nyugtatgatott, s segített lehúzni a bukósisakomat. Ő jött oda hozzám először. Másnap a kórházban is meglátogatott, hozott nekem a saját termesztésű erős paprikájából. Azt mondta, attól biztosan hamar meggyógyulok

– mondta a lapnak Zoltán.

A fiatal férfi lába ripityára tört a balesetben. Három órán keresztül műtötték éberen, a gerincébe adott injekcióval. Ma 100-200 métert tud mankó nélkül menni, törött lába 2 centiméterrel rövidebb lett. Most korrekciós műtétek várják, de összességében sokkal jobban érzi magát, és fel szeretné kutatni „megmentőjét”.

Szeretném megtalálni és megismerni a férfit, meghálálni neki, hogy segített. Vékony testalkatú, őszes hajú volt, munkásruhában. A kertje vagy a munkahelye a derekegyházi kereszteződés közelében található, hiszen hallotta a csattanást, arra szaladt ki

– emlékezett vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top