nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Végighallgathatta a barátja, ahogy a 17 éves lányt elgázolta a vonat

Végighallgathatta a barátja, ahogy a 17 éves lányt elgázolta a vonat

Egyik ismerősével beszélhetett a tragédia pillanataiban. Fülhallgatója miatt nem hallotta a vonat közeledését.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szerda délután halálra gázolt egy 17 éves lányt egy Budapest felől Vác irányába közlekedő vonat a felsőgödi vasúti átjáróban. A szemtanúk azt állították, a lány piros jelzésnél indult el, a vonat dudált, illetve többen kiabáltak is neki, ő azonban nem hallott semmit, mert fülhallgatót viselt.

A Blikk úgy tudja, éppen egy ismerősével beszélt telefonon, amikor bekövetkezett a tragédia. A fiatal lány egyik ismerőse szerint egy jó barátját köszöntötte telefonon, születésnapja alkalmából. A lap szerint az illető a vonal túlsó végén végighallgathatta a balesetet.

A lapnak nyilatkozott egy férfi is, aki a baleset pillanataiban éppen a megállóban volt.

Torkomszakadtából ordítottam neki, hogy vigyázzon, mert jön a vonat, de ő nem reagált, csak jókedvűen lépkedett telefonnal a kezében, egyenesen a halálba. Mintha csak ebben a percben történt volna, úgy hallom a fülemben a csattanást, amit néma csend követett

– mesélte a férfi, majd elsírta magát. Több szemtanú is alátámasztotta, hogy a lány a fülhallgató miatt nem hallhatta a közeledő vonatot, illetve a megállóban várakozók kiáltásait. Elmondásuk szerint egy különösen veszélyes vasúti átjáróról van szó, mivel a síneknek csak rövid része látható be, de a vonatok nagyon gyorsan érkeznek.

A lány a lap információi szerint cukrásznak készült. Nagybeteg édesanyjával és két testvérével élt együtt, szintén komoly betegséggel küzdő édesapja intézetben van. Édesanyja állítólag sokkot kapott, amikor elért hozzá a baleset híre.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon