Aktuális

Négy ember meghalt Dombóváron a heves viharban

Péntek este egy zivatarrendszer érkezett Magyarországra, komoly pusztítást okozott Tolna, Zala, Veszprém megyében, hajnalra pedig Budapestet is elérte. Dombóváron egy kidőlt fa okozta négy ember halálát.

Négy ember életét vesztette Dombóváron, amikor fa dőlt rá egy személygépkocsira péntek este. A katasztrófavédelem jelentése szerint a Kórház utcában egy 40 méteres fa dőlt rá egy autóra, amelyben öt ember utazott. Négyen közülük életüket veszítették.

Az esetet a dombóvári rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Szabó Loránd, Dombóvár polgármestere a Facebookon fejezte ki részvétét, és közölte, szombat reggelre válságmegbeszélést hív össze. Azt is írta, a viharban meghaltak között gyerekek is vannak.

Tolna megyében heves vihar volt, leszakadt faágak és elektromos felsővezetékek miatt riasztották a tűzoltókat az ország délnyugati részén átvonuló zivatar miatt.

Bonyhádon úttestre dőlt fa miatt volt riasztás, Dombóváron, a Fő utcában faág dőlt az úttestre, a villanyvezeték is leszakadt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top