Aktuális

Az év körözési fotójával keresi a rendőrség az aszfaltos csalót

Aszfaltozást vállalt a férfi, felvette az előleget, de a munkát nem végezte el. A csalás áldozata viszont zseniális fotót készített róla.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy férfi azonosításában, aki egy helybelitől pénzt csalt ki – közölte a rendőrség a Police.hu-n.

A felhíváshoz olyan fényképet mellékeltek, amely simán az év körözési fotója. Íme:

140 ezer forint előleg (Fotó: Police.hu)

A képen látható férfi május 11-én vállalta, hogy egy hódmezővásárhelyi ház előtti részt leaszfaltozza. A munkáért cserébe a gyanúsított 140 ezer forint előleget kért, amit megkapott, de a munkát nem végezte el.

A zseniális fényképet a csalás áldozata készítette a feltételezett elkövetőről. A férfi 45-50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, haja fekete, testalkata átlagos.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a rendőrségen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top