Aktuális

Ijesztő! Szellem jelent meg a családi fotón

Egy halott fiú szellemét is sikerült lefotóznia egy nőnek, aki saját gyermekeiről és azok unokatestvéréről készített egy képet egy közeli erdőben. A nő azt tervezi, visszamegy a helyszínre, annak ellenére, hogy sokáig aludni sem bírt a kép elkészítése után.

Laura Watson két gyerekével és unokatestvérükkel sétált a Plessey Woods Country Park-ban, Northumberlandben, amikor egy ártatlan elég képet készített a három gyerekről, akik egy nagy fára kapaszkodtak fel. Amikor otthon megnézte a képet, rettegés járta át, ahogy észrevette egy alakot kilencéves fia, Byrin mögött.

Laura kitart amellett, hogy még egy ember is van a képen, pedig nem volt velük senki más, amikor a képet készítették, csak Byrin, Charlotte Hill és unokatestvérük, Jack.

A képen felbukkanó arc kísértetiesen fehér, sötét szemeivel épp a fiút bámulja, és úgy tűnik, mintha a kezét éppen rátenné Byrin vállára.

A szellemekkel és a paranormális tevékenységekkel mindig is szkeptikus Laura szerint még sincs más értelmes magyarázat a képre, ezért azt tervezi, hogy visszalátogat a fához. „A lányom és én nem tudtunk aludni az éjjel, mert annyira féltünk” – vallotta be a nő.

Laura a Facebookon is megosztotta képet, ismerősei szerint egy fiú látható a képen, aki úgy néz ki, mintha vízbe fulladt volna.

Daily Star lehozta a rémisztő fotót, te is látsz rajta szellemet?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top