Aktuális

Összefogtak a budapestiek egy eltűnt kutyus megtalálásáért

Egy elektromos kerékpár ment neki, ijedtében elszaladt, azóta nem találják.

Hatalmas összefogással keresik a budapestiek azt az afrikai oroszlánkutyát, aki egy héttel ezelőtt, szerda este tűnt el a Bikás Parkból. A TV2 riportja szerint az egyéves szukának egy elektromos kerékpár ment neki, amikor kiléptek az utcára, ettől pedig a kutya annyira megijedt, hogy elszaladt. Gazdája, Czirják Ráchel szerint az állat nem sérült meg, de sokkos állapotba kerülhetett, azóta pedig a városban kószál.

Czirják Ráchel egyébként minden megtesz, hogy kedvence, Mwamba épségben hazakerüljön: plakátokat helyezett ki a városban, és egy Facebook-csoportot is létrehozott, amelyhez már több mint 500-an csatlakoztak. A csoportban megjelent bejegyzések szerint Mwambát utoljára a Hűvösvölgyi út környékén látták, az Akadémiánál.

A gazdi azt kéri, hogy aki látja, véletlenül se próbálja meg elfogni a kutyust, mivel nagyon félős, így pedig csak újból elszaladna. Ehelyett arra kér mindenkit, aki segíteni akar, hogy inkább élelemmel próbálják meg ott tartani az állatot, közben pedig hívják fel őt a 0620/218-7424 telefonszámon.

Forrás: Facebook

A TV2 riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top